Hangyafarm

Magyarország egyetlen hangyászata!

Colonial XL

70.17

A Colonial farmokkal kompatibilis, nagy méretű, bővítő hangyafarm. A fészek rész levehető és külön zárható, így telelő fajoknál teleltetéskor a hangyabolyt kiköltöztetés nélkül, a fészekkel együtt tudjuk mozgatni. Az oldalára rászerelhető a Colonial farmok bármelyik típusú fészek része, így a kolónia növekedésével a boly egyben, a fészek résszel együtt szerelhető fel a farmra. Minden oldala ragasztott, a nagyobb szökésvédelem érdekében. Teteje szökésgátló peremmel, illetve sűrű szövésű szellőzőráccsal van ellátva. A két oldalán 10mm csatlakozási lehetőségekkel. A farm kétféle fészektípussal rendelhető: a szivacsos (natural) fészek jól tartja a párát, a hangyák maguknak tudják kirágni a járatokat, így ezt főleg a jól rágó, illetve fában élő fajoknak javasoljuk (pl.: Messor, Camponotus, Lasius, stb..). A rétegekből álló plexi fészek (original) tartós és jól szellőzik, ez az összes többi szárazságtűrő hangyafaj tartására is alkalmas. Ebben farmban kis és nagyméretű fajok egyaránt tarthatók. Az ár nem tartalmazza a kisebb méretű, oldalsó fészket, a csatlakozó nyílásokat alapból egy lezáró plexi fedi el!

Méret: 26,5cm x 23,8cm x 15,5cm
Figyelem: kis méretű hangyafajoknál használat után mindig ragasszuk le a nedvesítő nyílásokat a szökés megakadályozása érdekében!

Törlés

Colonial XL

További információk

Méretek 26.5 × 23.8 × 15.5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Colonial XL” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Sütik

Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön ezt tudomásul veszi.