Szállítási feltételek

Az ország egész területére megrendelheted a kiválasztott termékeket házhoz szállítással. A kiszállítás előre utalást követően vagy utánvéttel történik, a kézbesítést az MPL vagy a GLS futárszolgálat végzi. A csomagot a futárszolgálat a felvételtől számított 1-3 munkanapon belül szállítja ki a megadott címre belföldön.

Élőgarancia

 • Postázott hangyáinkra élőgaranciát is vállalunk, de fontos, hogy ez csak a királynőkre vonatkozik. Amennyiben szállítás közben néhány dolgozó elpusztul arra sajnos nem tudjuk vállalni a garanciát, de remélhetőleg a királynő hamarosan nevel majd új dolgozókat helyettük.
 • Amennyiben a királynő elpusztul szállítás közben, készíts egy fotót róla, ami igazolja a veszteséget. Így ha elérhető nálunk készleten ugyanaz a faj, akkor küldünk helyette egy másikat. Ha nem elérhető nálunk az adott faj, akkor pedig választhat egy másik fajt hasonló értékben, vagy kérheti a kifizetett összeg visszafizetését.
 • Amennyiben nem küldesz nekünk fotót a veszteség igazolásaként nem áll módunkban vállalni az élőgaranciát.
 • A teljes élőgarancia a szállítás idejére, és a szállítás utáni 5 napra terjed ki, amennyiben ez idő alatt be lettek tartva az ajánlott tartási körülmények (etetés, itatás, hőmérséklet, stb..). Ennyi idő alatt a hangyák kiheverik a szállítás miatti stresszhatást, és van lehetőségük ismét megerősödni. A későbbiekben a királynő állapota egyre nagyobb mértékben függ a tartás körülményeitől, ezért:
  • az érkezés után számított 6-10 napig az árának 50%-át tudjuk kedvezményként vagy visszautalásként felajánlani megfelelő tartás mellett,
  • az érkezés után számított 11-20 napig pedig az árának 25%-át tudjuk kedvezményként vagy visszautalásként felajánlani megfelelő tartás mellett.

Egyéb garancia

 • Amennyiben a rendelt termékek (eszközök, farmok) sérülten, vagy a csomag hiányosan érkezik meg, a termékeket minden esetben pótoljuk! Ha ilyet tapasztal, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen, lehetőleg arról az e-mail címről, amelyről a rendelés leadásra került, vagy pedig üzenetében hivatkozzon a korábbi rendelésszámra.

Szállítási költségek

 • személyes átvétel költsége (üzletünkben, előre egyeztetett időben történik): 0 Ft (díjmentes)
 • házhoz szállítás költsége előre utalás után (ez lehet PayPal vagy banki átutalás) – amennyiben a csomag csak hangyákat, vagy kisebb eszközöket tartalmaz – 990 Ft*
 • házhoz szállítás költsége előre utalás után (ez lehet PayPal vagy banki átutalás) – amennyiben a csomag formikáriumot vagy nagyobb eszközöket (is) tartalmaz – 1700 Ft**; amennyiben csak könyvet tartalmaz – 1200 Ft
 • házhoz szállítás költsége utánvéttel: 2600 Ft***

Csomagolás

 • * a hangyák szállítása ebben az esetben biztonsági okokból műanyag kémcsőben történik. A további tartásuk azonban normál méretű üveg kémcsőben ajánlott hosszú távon.
 • ** és *** a hangyák szállítása ezekben az esetekben történhet üveg vagy műanyag kémcsőben is. Az üveg kémcsőért nem számítunk felárat, azonban nem minden esetben tudjuk ebben szállítani őket. Ez függ az aktuális rendelés tartalmától, illetve az éppen aktuálisan rendelkezésünkre álló dobozoktól tömítőktől és egyéb csomagolóanyagoktól.

Az AntSite nagyon fontosnak tartja, és kiemelten ügyel a fenntartható, környezetbarát csomagolásra! Ezért csomagolásaink a ragasztószalagot, borítékot és címzést leszámítva 98%-ban újrahasznosított anyagokból kerülnek összeállításra! Így a dobozok, csomagolások és tömítő anyagok egyaránt újrahasznosított anyagokból készülnek! 

Szállítási idő

 • belföldi szállításnál a szállítási idő minden csomagtípusra 1 munkanap
 • külföldi rendelés esetén a szállítási idő 4-14 munkanap

Fontos kiegészítés: 

 • A szállítási idők esetenként eltérhetnek az itt feltüntetettektől! Partnerünk, a Magyar Posta és a GLS futárszolgálat csak 90%-ban garantálja az 1 napos szállítást, és tapasztalataink szerint a forgalmasabb időkben (pl.: Black Friday, Karácsony) késésekre lehet számítani.
 • A fenti szállítási idők a feladástól értendők (melyről automatikus visszaigazoló e-mail érkezik a rendelésben megadott e-mail címre a feladás napján). Előtte a rendelés összekészítése több napot is igénybe vehet, attól függően, hogy éppen mennyire vagyunk leterhelve rendelésekkel, vagy szezon közbeni terepmunkákkal. Mivel legtöbbször élő állatokat és törékeny árut csomagolunk, így a csomagok biztonságos összekészítése több időt vesz igénybe, mint más webshopoknál, és kivételes esetekben maximum akár 5-10 napot is igénybe vehet. Ezzel kapcsolatos türelmüket és megértésüket köszönjük! 

Amennyiben további kérdése van a termékek kiszállításával kapcsolatban, keressen minket az info@antsite.eu e-mail címen.

Figyelem: szállítási feltételeit és árait az MPL futárszolgálat megváltoztathatja. Ilyen esetben a lehető legrövidebb időn belül igyekszünk frissíteni és naprakésszé tenni ezt az oldalt.

További információ és általános szerződési feltételek: www.antsite.eu/aszf

Személyes átvételi lehetőségek:

 • Dorogon üzletünkben (naponta, de előtte egyeztetés szükséges)