Szállítási feltételek

Az ország egész területére megrendelheted a kiválasztott termékeket házhoz szállítással. A kiszállítás előre utalást követően vagy utánvétellel történik, a kézbesítést az MPL futárszolgálat végzi. A csomagot a futárszolgálat a felvételtől számított 1-5 munkanapon belül szállítja ki a megadott címre belföldön.

Élőgarancia

 • Postázott hangyáinkra élőgaranciát is vállalunk, de fontos, hogy ez csak a királynőre vonatkozik. Amennyiben szállítás közben néhány dolgozó elpusztul arra sajnos nem tudunk garanciát vállalni, de remélhetőleg a királynő hamarosan nevel majd újakat helyettük.
 • Amennyiben a királynő elpusztul szállítás közben, készíts egy fotót róla, ami igazolja a veszteséget. Így ha elérhető nálunk készleten ugyanaz a faj, akkor küldünk helyette egy másikat. Ha nem elérhető nálunk az adott faj, akkor pedig választhat egy másik fajt hasonló értékben, vagy kérheti a kifizetett összeg visszafizetését. – (Bizonyításul ehhez egy fotót kell küldeniük az elpusztult királynőről.)
 • Amennyiben nem küldesz nekünk fotót a veszteségről nem áll módunkban vállalni az élőgaranciát.

Szállítási költségek

 • személyes átvétel költsége ha előre egyeztetett helyen és időben történik: 0 Ft (díjmentes)
 • házhoz szállítás költsége előre utalás után (ez lehet PayPal vagy banki átutalás) – amennyiben a csomag csak hangyákat, vagy kisebb eszközöket tartalmaz – 650 Ft*
 • házhoz szállítás költsége előre utalás után (ez lehet PayPal vagy banki átutalás) – amennyiben a csomag formikáriumot vagy nagyobb eszközöket (is) tartalmaz – 2000 Ft**
 • házhoz szállítás költsége utánvéttel: 2600 Ft***

Csomagolás

 • * a hangyák szállítása ebben az esetben biztonsági okokból műanyag kémcsőben történik. A további tartásuk azonban normál méretű üveg kémcsőben ajánlott.
 • ** és *** a hangyák szállítása ezekben az esetekben történhet üveg vagy műanyag kémcsőben is. Az üveg kémcsőért nem számítunk felárat, azonban nem minden esetben tudjuk ebben szállítani őket. Ez függ az aktuális rendelés tartalmától, illetve az éppen aktuálisan rendelkezésünkre álló dobozoktól tömítőktől és egyéb csomagolóanyagoktól.

Az AntSite nagyon fontosnak tartja, és kiemelten ügyel a fenntartható, környezetbarát csomagolásra! Ezért csomagolásaink a ragasztószalagot, borítékot és címzést leszámítva 98%-ban újrahasznosított anyagokból kerülnek összeállításra! Így a dobozok, csomagolások és tömítő anyagok egyaránt újrahasznosított anyagokból készülnek! 

Szállítási idő

 • * és ** esetben amennyiben a csomagban hangyák is szerepelnek a szállítás 1 napos szállítással történik. Ha hangyákat nem tartalmaz, akkor 1-3 munkanap.
 • *** utánvétes szállítás esetén a szállítás egy napos, amennyiben hangyákat is tartalmaz. Ha csak eszközöket, akkor 1-3 munkanap.
 • külföldi rendelés esetén a szállítási idő 4-14 munkanap.

Fontos! A fenti szállítási idők a feladástól értendők (melyről automatikus visszaigazoló e-mail érkezik a feladás napján). Előtte a rendelés összekészítése több napot is igénybe vehet, attól függően, hogy éppen mennyire vagyunk leterhelve rendelésekkel, vagy szezon közbeni terepmunkákkal. 

Amennyiben további kérdése van a termékek kiszállításával kapcsolatban, keressen minket az info@antsite.eu e-mail címen.

Figyelem: szállítási feltételeit és árait az MPL futárszolgálat megváltoztathatja. Ilyen esetben a lehető legrövidebb időn belül igyekszünk frissíteni és naprakésszé tenni ezt az oldalt.

További információ és általános szerződési feltételek: www.antsite.eu/aszf

Személyes átvétel:

Budapesten a Nyugati pályaudvarnál (hetente)
Esztergomban a vasútállomásnál (naponta)