Kezdőlap2

Üdvözlünk weboldalunkon!

Az egyes hangyafajok folyamatos feltöltés alatt állnak.
Ha még nem találtok egy-egy fajt az oldalon az azért van, mert jelenleg nem tartunk belőle, vagy még nem fotóztuk be őket (ami hangyák esetében elég munkaigényes feladat) 🙂 – Idővel ezt pótoljuk majd.

0
Hangyafaj

Hamarosan részletesebb leírást kapnak majd az egyes fajok. Pénzt és munkát nem spórolva igyekszünk oldalunkat minél igényesebbé, és felhasználóbaráttá tenni, ezért az egyes funkciókat folyamatosan fejlesztjük majd a teljesebb élmény érdekében. Beágyazásra került egy interaktív videósorozat is mely a kezdő hangyatartókat kalauzolja el a hangya-tartás világában. Ezt ITT a videók menüpont alatt nézheted meg. Jó kalandozást kívánunk az oldalon! 🙂

Weboldalunkon nem csak megvásárolhatod a hangyákat, de informálódhatsz is az egyes hangyafajokkal kapcsolatban. Éppen ezért olyan fajok is szerepelnek a weboldalunkon, amelyek aktuálisan vagy általában véve nem megvásárolhatók. Hogy mikor melyik fajok kerülnek készletre, az teljesen változó. Szezonálisan eltérő lehet, emellett függ a világpiaci helyzettől is, éppen ezért a legtöbb fajról nem tudjuk előre, hogy mikor lesz újra készleten.

Az AntSite nagyon fontosnak tartja, és kiemelten ügyel a fenntartható, környezetbarát csomagolásra! Ezért csomagolásaink a ragasztószalagot, borítékot és címzést leszámítva 98%-ban újrahasznosított anyagokból kerülnek összeállításra! Így a dobozok, csomagolások és tömítő anyagok egyaránt újrahasznosított anyagokból készülnek! 

A szállítási módokról, költségekről és időkről a szállítási feltételek oldalon tájékozódhatsz.