Vývoj prebieha

Üdvözlünk weboldalunkon!

Az idei évtől Szlovákia és Csehország területére is tudsz tőlünk hangyákat, hangyafarmokat és szükséges eszközöket rendelni. A vásárolt termékekre gyors és biztonságos szállítást biztosítunk, garanciával! A szállítási módokról, költségekről és szállítási időkről a szállítási feltételek oldalon tájékozódhatsz. Jó kalandozást kívánunk az oldalon! 🙂

0
Hangyafaj
0
Formikárium
0
Eszköz

Pénzt és munkát nem spórolva igyekszünk oldalunkat minél modernebbé, és felhasználóbaráttá tenni! Az egyes funkciókat folyamatosan fejlesztjük a teljesebb élmény érdekében. Ezért beágyazásra került egy interaktív videósorozat, mely a kezdő hangyatartókat kalauzolja el a hangyatartás világában. Ezt ITT a videók menüpont alatt nézheted meg.

Weboldalunkon nem csak megvásárolhatod a hangyákat, de informálódhatsz is az egyes hangyafajokkal kapcsolatban. Éppen ezért olyan fajok is szerepelnek rajta, amelyek aktuálisan vagy általában véve nem megvásárolhatók (például invázív fajok). Hogy mikor melyik fajok kerülnek készletre, az teljesen változó. Szezonálisan eltérő lehet, emellett függ a világpiaci helyzettől is, éppen ezért a legtöbb fajról nem tudjuk előre, hogy mikor lesz újra készleten.

Akik még csak ismerkednek a hangyatartás világával, azoknak hoztuk létre kezdőknek szóló fejlett keresőnket, amely végigvezet a teljes döntési folyamaton, segít kiválasztani a hozzád illő hangyafajt, hangyafarmot, és eszközöket, miközben sok-sok fontos dolgot tudhatsz meg a hobbiról, és az egyes fajok igényeiről.

Akik már jártasabbak hangyák világában, azoknak fejlett keresőt hoztunk létre, melyben számos különböző tulajdonság alapján részletesen lehet szűrni a hangyafajokat. Szintén nekik hoztuk létre saját méréseinken alapuló adatbázisunkat, melyben a hazai fajok méreteiről és azok összehasonlításairól osztunk meg információt.

Az AntSite nagyon fontosnak tartja, és kiemelten ügyel a fenntartható, környezetbarát csomagolásra! Ezért csomagolásaink a ragasztószalagot, borítékot és címzést leszámítva 98%-ban újrahasznosított anyagokból kerülnek összeállításra! Így a dobozok, csomagolások és tömítő anyagok egyaránt újrahasznosított anyagokból készülnek!