A támogatókról

A könyv létrejöttét munkájukkal és segítségükkel támogatták mindazok, akik hangyafajokat biztosítottak számomra a könyv írásának időszakában, információval szolgáltak élőhelyükkel vagy életmódjukkal kapcsolatban. Nekik ezúton is szeretném megköszönni a segítséget!

A hangyafajok beszerzését, a fotózásukat, kutatásukat, a könyv szerkesztését és gyártását teljes egészében az AntSiteEU Bt. finanszírozta saját forrásból. A könyv szakmai támogatói saját csatornáikon történő reklámmal segítették a könyv hírének elterjedését. Itt külön köszönetet mondanék az izeltlabuak.hu weboldalnak, akik gyors és rugalmas együttműködésükkel segítették a könyv népszerűsítését a hazai rovarvilág iránt érdeklődők körében.

Fontos még megemlíteni, hogy a könyv első oldalán támogatók között szerepel a Magyar Természettudományi Múzeum is. Sajnos ez egy félreértésből adódott, a múzeumot csak lehetséges támogatóként helyezték kilátásba számomra, amit én viszont biztosra vettem, így a végleges, nyomdakész verzióba is bele került a logójuk. Ezúton is szeretnék elnézést kérni a hibáért és a kellemetlenségekért, szeretném nyomatékosítani, hogy a könyvet a Magyar Természettudományi Múzeum nem támogatta, logójuk tévesen került elhelyezésre.

Bakos Ádám