Hangyafarm

Magyarország egyetlen hangyászata!

Kémcsőtartó állvány

5,900 Ft

50 férőhelyes kémcsőtartó állvány. Függőleges és vízszintes állásban egyaránt használható, de utóbbi esetben körültekintően ajánlott használni (ne lökjük meg, ne borítsuk fel)! A sorok és az oszlopok betűkkel és számokkal vannak jelölve, így nyilvántartható hogy melyik kémcsövet melyik helyre tettük. Hangyakolóniák, vagy üres kémcsövek tárolására egyaránt alkalmas.

6 készleten

Kémcsőtartó állvány

További információk

Tömeg 0.19 kg
Méretek 11 × 23.5 × 6.5 cm

Kémcsőtartó állvány termékről 1 értékelés

  1. Pusztai Veronika (megerősített tulajdonos)

    Kolóniák tartására ebben a formában használhatatlan. A legkisebb mozgatásra már lötyögnek benne a kémcsövek. Képtelenség úgy kivenni egy darabot belőle, hogy ne koccanjon neki legalább egy másiknak. Így a takarítás és etetés már rögtön idegesen rohangáló dolgozókkal indul. Akkor lenne jó, ha lenne benne még 2 ilyen lukas elem. Stabilabban tartaná a kémcsöveket, nem ütköznének egymásnak kivételkor. Egyenlőre üres kémcsőtartónak vagy szárítónak használom. Kolóniák tartására csak ideiglenesen jó.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Sütik

Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön ezt tudomásul veszi.