Hangyafarm

Magyarország egyetlen hangyászata!

FormiKIT mini L

12,000 Ft

Az L-alakú hangyafarm bármilyen méretű hangyák tartására ajánlott. A vízszintes fészekelrendezés miatt a hangyák mászás nélkül, könnyedén be tudják lakni a fészek részt, és felülről jól átlátható lesz számunkra az egész kolónia működése és szerveződése. A kifutó minden oldala ragasztott a használat közbeni deformálódás megakadályozása és a szökésvédelem miatt. Mivel a kisebb méretű kémcső nem fér el a kifutó részében, ezért külső itatónak ajánljuk hozzá a kapszulát. A tetejét le kell vágni, így el tudjuk helyezni a kifutó részben víztartaléknak.

 • 14,4 x 7 x 8,5 cm
 • 2 db antibakteriális nedvesítő szivaccsal,
 • 2 db szivacsvédő ráccsal,
 • 2 db oldalsó kémcső csatlakoztatási lehetőséggel,
 • ragasztott szökésgátló peremmel,
 • sűrű-szövésű, szellőzőrácsos tetővel

Figyelem: kis méretű hangyafajoknál használat után mindig ragasszuk le a nedvesítő nyílásokat a szökés megakadályozása érdekében!

FormiKIT mini L

Leírás

Bővebb infó: http://hangyasz.blogspot.hu/2017/10/kismeretu-hangyafarmok-formikit-mini-v-es.html

További információk

Tömeg 0.205 kg
Méretek 9 × 14.5 × 7 cm

FormiKIT mini L termékről 2 értékelés

 1. Erszény Krisztián (megerősített tulajdonos)

  Tökéletes! Kis Lasius csaéádot költöztettem bele – 6-7 dolgozóval és némi lárvával, petével -, mert a kémcsövük és a vatta már elég koszos volt. Pillanatok alatt megtalálta a felderítő a bejáratot és a fészket, majd pár óra alatt beköltöztek. Vagy két napig nem mozdultak ki, majd a felderítő elkezdett kijárni. Kb. egy hét múlva már a kifutóba betett fél kukacot is becipelték a fészekbe. Lááthatóan jól érzik magukat – és én is kiválóan meg tudom figyelni őket. Nagyszerű formikáriumnak tartom!

 2. Pap Zsolt

  tökéletes lesz a fiamnak

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Sütik

Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön ezt tudomásul veszi.