ANTSITE

Hormiga sito internacional!

FormiKIT mini L

29.88

Az L-alakú hangyafarm bármilyen méretű hangyák tartására ajánlott. A vízszintes fészekelrendezés miatt a hangyák mászás nélkül, könnyedén be tudják lakni a fészek részt, és felülről jól átlátható lesz számunkra az egész kolónia működése és szerveződése. A kifutó minden oldala ragasztott a használat közbeni deformálódás megakadályozása és a szökésvédelem miatt. Mivel a kisebb méretű kémcső nem fér el a kifutó részében, ezért külső itatónak ajánljuk hozzá a kapszulát. A tetejét le kell vágni, így el tudjuk helyezni a kifutó részben víztartaléknak.

  • 14,4 x 7 x 8,5 cm
  • 2 db antibakteriális nedvesítő szivaccsal,
  • 2 db szivacsvédő ráccsal,
  • 2 db oldalsó kémcső csatlakoztatási lehetőséggel,
  • ragasztott szökésgátló peremmel,
  • sűrű-szövésű, szellőzőrácsos tetővel

Figyelem: kis méretű hangyafajoknál használat után mindig ragasszuk le a nedvesítő nyílásokat a szökés megakadályozása érdekében!

FormiKIT mini L

Descripción

Bővebb infó: http://hangyasz.blogspot.hu/2017/10/kismeretu-hangyafarmok-formikit-mini-v-es.html

Información adicional

Peso 0.205 kg
Dimensiones 9 × 14.5 × 7 cm

1 valoración en FormiKIT mini L

  1. Erszény Krisztián (propietario verificado)

    Tökéletes! Kis Lasius csaéádot költöztettem bele – 6-7 dolgozóval és némi lárvával, petével -, mert a kémcsövük és a vatta már elég koszos volt. Pillanatok alatt megtalálta a felderítő a bejáratot és a fészket, majd pár óra alatt beköltöztek. Vagy két napig nem mozdultak ki, majd a felderítő elkezdett kijárni. Kb. egy hét múlva már a kifutóba betett fél kukacot is becipelték a fészekbe. Lááthatóan jól érzik magukat – és én is kiválóan meg tudom figyelni őket. Nagyszerű formikáriumnak tartom!

Añadir una valoración

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Sütik

Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön ezt tudomásul veszi.