ANTSITE

Hormiga sito internacional!

Főbb mérföldköveink:

Főbb mérföldköveink:

  • 2016 – Alapítás éve, az első terrarisztikai expók, kiállítások
  • 2018 – Az első profi fotóink
  • 2020 – Első könyvünk megjelenése (Hangyakalauz), 100 hangyafaj weboldalunkon
  • 2021 – YouTube csatornánk átlépte a 10.000 feliratkozót
  • 2022 – Dorogi üzletünk megnyitása, könyvünk második kiadása
  • 2023 – Nemzetközi terjeszkedés: videóinkat további 3 nyelvre szinkronizáljuk

Bakos Ádám – Vállalkozó, digitális tartalomgyártó, az AntSite alapítója.
1993.-ban született, Közgazdasági Szakközépiskolában érettségizett, majd először pénzügy és számvitel, később gazdálkodás és menedzsment szakon járt főiskolára. Már a középiskola előtt érdekelte a filmezés, segédkezett a helyi televíziónál Kecskeméten, és saját maga is készített videókat, animációkat. Az AntSite YouTube csatornájára 2016 óta gyárt tartalmat.
Ekkor alapította az AntSite-ot, és hamarosan a filmezés mellé fotózni is megtanult, hogy minél jobban és minél szélesebb körben bemutathassa a különböző hangyafajokat. Mára már többezer fotót készített többszáz hangyafajról, saját könyvének két kiadása is megjelent, az első 2020-ban, a második 2022-ben. Legutóbbi könyvében több mint 700 makró és szupermakró fotó szerepel 94 hazai hangyafajról. Jelenleg a videózás, üzletvezetés mellett a természetben kutatja a különböző hangyafajok élőhelyeit és elterjedését, regisztrálja őket közösségi adatgyűjtő oldalakon, illetve további könyvein dolgozik.  

Pár médiamegjelenés:

Sütik

Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön ezt tudomásul veszi.