ANTSITE.EU

Check the antsite!

Kémcsőtartó állvány

14.69

50 férőhelyes kémcsőtartó állvány. Függőleges és vízszintes állásban egyaránt használható, de utóbbi esetben körültekintően ajánlott használni (ne lökjük meg, ne borítsuk fel)! A sorok és az oszlopok betűkkel és számokkal vannak jelölve, így nyilvántartható hogy melyik kémcsövet melyik helyre tettük. Hangyakolóniák, vagy üres kémcsövek tárolására egyaránt alkalmas.

8 in stock

Kémcsőtartó állvány

Additional information

Weight 0.19 kg
Dimensions 11 × 23.5 × 6.5 cm

1 review for Kémcsőtartó állvány

  1. Pusztai Veronika (verified owner)

    Kolóniák tartására ebben a formában használhatatlan. A legkisebb mozgatásra már lötyögnek benne a kémcsövek. Képtelenség úgy kivenni egy darabot belőle, hogy ne koccanjon neki legalább egy másiknak. Így a takarítás és etetés már rögtön idegesen rohangáló dolgozókkal indul. Akkor lenne jó, ha lenne benne még 2 ilyen lukas elem. Stabilabban tartaná a kémcsöveket, nem ütköznének egymásnak kivételkor. Egyenlőre üres kémcsőtartónak vagy szárítónak használom. Kolóniák tartására csak ideiglenesen jó.

Add a review

Your email address will not be published.

Sütik

Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön ezt tudomásul veszi.