ANTSITE.EU

Check the antsite!

Kémcsőtartó állvány

50 férőhelyes kémcsőtartó állvány. Függőleges és vízszintes állásban egyaránt használható, de utóbbi esetben körültekintően ajánlott használni (ne lökjük meg, ne borítsuk fel)! A sorok és az oszlopok betűkkel és számokkal vannak jelölve, így nyilvántartható hogy melyik kémcsövet melyik helyre tettük. Hangyakolóniák, vagy üres kémcsövek tárolására egyaránt alkalmas.

Out of stock

Kémcsőtartó állvány

Additional information

Weight 0.19 kg
Dimensions 11 × 23.5 × 6.5 cm

1 review for Kémcsőtartó állvány

  1. Pusztai Veronika (verified owner)

    Kolóniák tartására ebben a formában használhatatlan. A legkisebb mozgatásra már lötyögnek benne a kémcsövek. Képtelenség úgy kivenni egy darabot belőle, hogy ne koccanjon neki legalább egy másiknak. Így a takarítás és etetés már rögtön idegesen rohangáló dolgozókkal indul. Akkor lenne jó, ha lenne benne még 2 ilyen lukas elem. Stabilabban tartaná a kémcsöveket, nem ütköznének egymásnak kivételkor. Egyenlőre üres kémcsőtartónak vagy szárítónak használom. Kolóniák tartására csak ideiglenesen jó.

Add a review

Your email address will not be published.

Sütik

Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön ezt tudomásul veszi.