ANTSITE.EU

Check the antsite!

honey-feeder

1.96

We have developed this special feeder item from a medical device. We can feeding with it precisely in test tubes even if full with workers. With the flexible tube you can reach even the most unattainable areas, and can inject tiny, 1mm or smaller drops on the side of the test tube. It's very helpful with smaller species, which can stick into the bigger drops and die. Another benefit, if you feeding with this tool, your honey-expenditure will much more economical. Can feed as much as the ants need, don't have to wipe, and throw out the unnecessary quantity.

honey-feeder

Additional information

Weight 0.00803 kg
Dimensions 10.5 × 3 × 2 cm

8 reviews for honey-feeder

 1. Szabó Márton

  Nem tűnik nagy számnak, de mégis rendkívül praktikus.
  A formikáriumokon belül könnyen el lehet helyezni 1-1 pötty mézet. (jobb mint a söröskupakos, vagy egyéb állandó méz tároló hely).
  Kémcsöves kolóniák esetén szintén hasznos.
  Én tiszta (vizezetlen akác) mézzel használom jelenleg. Ritkán kell tölteni (még nem kellett :D) , és nem romlik.
  Eleinte féltem, hogy tiszta méz esetén nem fog tudni rendesen adagolni, és ledobja a “kupakját”, de tökéletesen működik.
  Látványosabb is így, ahogy a szétszórt méz pöttyöket betámadják 😀

  Ajánlom, ha már van néhány kolóniád.

 2. Dani Bulcsú

  Néha nagyon jól tud jönni.

 3. Szabó Marcell

  Nagyon hasznos tud lenni formicariumban/kémcsőben is!

 4. Szokics Levente

  Nagyon jó ajánlom kezdőknek és bárkinek

 5. Papp Kristóf (verified owner)

  Kissé kételkedve rendeltem meg, mert dróttal is jól lehet adagolni a mézet… Hát nem 😀 precíz, praktikus, szerintem kötelező darab is lehet bárkinek 😀 csak ajánlani tudom 😉

 6. Asztalos Csilla

  Nagyon jó és hasznos! 😃

 7. levi

  Megéri mert ha népesebb a kolónia egy dolgozó se fog kiszökni mert vékony és hajlékony a feje. Kicsitől nagy mennyiségig lehet vele mézet adagolni. Csak arra kell figyelni hogy belene keményedjen, de vízzel ekkor is kilehet tisztítani. Azt ajánlom hogy ha télen nem használod ürítsd ki belőle a mézet.

 8. Bischof János (verified owner)

  Nagyon praktikus!

Add a review

Your email address will not be published.

Sütik

Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön ezt tudomásul veszi.