ANTSITE.EU

Check the antsite!

Duonest formicarium (nest part)

16,000 Ft

Nest part of the Duonest formicarium for small or bigger ant colonies. The chambers of the nest can open by parts, so we can move in small colonies in this big nest. They can reach the watering sponge from the first time. Later, when the colony grows, we can open new chambers for the ants. This formicarium is able to keep two ant colonies at the same time in it, they can live next to each other separately.

 • nest size: 19 x 28 cm
 • removable antibacterial watering sponge
 • fixed grid around the sponge
 • chambers can open with safety doors
 • able to keep 2 different species separately

The arena can buy here: ( https://antsite.eu/en/duonest-formicarium-arena/ )
The connecting tubes we send with the nest part.

Duonest formicarium (nest part)

Additional information

Weight 0.705 kg
Dimensions 28 × 19 × 3 cm

6 reviews for Duonest formicarium (nest part)

 1. Szilárd Zsolt Fekete (verified owner)

  A képeken és a videókon kicsit eltér. Én a 6 nedves kamra helyett, csak 2-2 kivágással kaptam. Az egyik lyukban maradt egy kis plexi darab, emiatt szét szedtem az egészet és úlyra összeraktam. Amúgy jó.

 2. Attila (verified owner)

  Összeszerelve érkezett meg hibátlanul 2+2+2 pót kis elemekkel (hátha elhagynék belőle) 😀
  Teljesen olyan mint avideóban annyi plusszal hogy van egy + plexi lap a szivcs fölött ami alatt van egy kisebb plexi lap ami pont beleillik a szivacs lyukába amásodik lap meg picit nagyobb, nagyon ötletes.

 3. Sándor

  Megértkezett nagyon jó és biztonságos csomagolásban de sajnos koszos volt kicsit és poros. Kis ajtókhoz nem kaptam semmit így néha maguktól kinyilnak ha felfordítom a formekáriumot. Semmi pót alkatrész nem kaptam szóval vigyázni kell mindennel.

 4. Horváth László (verified owner)

  Nagyon igényes, nagyon szép termék. Még hangyák nélkül is érdekes 🙂 Látszik rajta a befektetett munka, ami a tervezést illeti.Illesztések tűpontosak, masszív darab.Megéri az árát. Egy korábbi értékelésre reagálva, a csomagolóanyagból származó port egyszerűen ki lehet mosni (a kifutó részben lehet, a fészek rész zártan érkezik, abban nincs por) , a termék minőségét nem rontja.

 5. Tamis István (verified owner)

  Személyesen vásároltam meg a fészek részt. A kolónia még nem tart ott, hogy beköltözzenek. A termék kiváló, és minőségi tervezés. Vegyétek bátran!!!

 6. Ujné Nagy Judit (verified owner)

  A kiszállítás szuper gyors volt!
  Bár írja a méretet, de nem gondoltam, hogy ekkora.
  Már pont kétségbe estem, hogy nem rendeltem hozzá csatlakozót, de nagyon kellemesen csalódtam, hogy a fészek mellé érkezett 2 db cső, és 2 db csatlakozó is, hogy biztonsággal tudjuk a kifutót a fészekhez illeszteni.
  Bátran merem ajánlani!
  Köszönöm 🙂

Add a review

Your email address will not be published.

Sütik

Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön ezt tudomásul veszi.