ANTSITE.EU

Check the antsite!

Colonial formikárium

15,500 Ft

Hosszas fejlesztések eredményeképpen készítettük el ezt a különleges formikáriumot. A fészek rész levehető és külön zárható, így teleltetéskor vagy költöztetéskor a hangyabolyt költöztetés nélkül, a fészekkel együtt tudjuk mozgatni. A farm ragasztás nélkül, csavarokkal építhető össze, lapra szerelve szállítható, illetve elmosható. Teteje szökésgátló peremmel, illetve sűrű szövésű szellőzővel ellátott. Oldalain 10 mm-es csatlakozási lehetőségekkel. Többféle fészekkel kapható! Figyelem: a farm nem ajánlott kis méretű hangyafajokhoz (4 mm dolgozóméret alatt, pl.: Temnothorax, Tetramorium, Tapinoma, Plagiolepis, Pheidole, stb.. ) , mert a csavarok mellett kiférhetnek!
Méret: 18cm x 19cm x 11cm

Clear

Colonial formikárium

Description

A szivacsos fészek jól tartja a párát, a hangyák maguknak tudják kirágni a járatokat, így ezt főleg a jól rágó, illetve fában élő fajoknak javasoljuk (pl.: Messor, Camponotus, Lasius, stb..)

Additional information

Weight N/A
Dimensions N/A

1 review for Colonial formikárium

  1. Szabó Marcell

    A legjobb, főleg mert levehető, ez nagyon sokat segít!

Add a review

Your email address will not be published.

Sütik

Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön ezt tudomásul veszi.