ANTSITE.EU

Check the antsite!

About us

Több mint webáruház!

Elképzelésünk később beigazolódni látszott, hiszen hiába írtunk már a kezdetektől blogot a hangyánkról, a számokból egyértelműen látszott, milyen sikeres a YouTube csatorna. A fejlődés iránya is efelé tendált, az emberek sokkal szívesebben néznek ma már videókat.

2018. Az első profi fotók

Ebben az évben jelent meg webshopunk a mostanihoz hasonló formában, és ebben az évben készültek az első profi hangyás fotóink. 

2020. Az első könyvünk megjelenése

Két évvel az ötlet megszületése után végre megjelent első, hangyákról szóló könyvünk, a Hangyakalauz

2021. YouTube csatornánk elérte a 10.000 feliratkozót

Innentől kellett csak igazán komolyan venni! 

2022. Az üzletnyitás éve

Megalapítottuk fizikai üzletünket Dorogon, ahonnan mai napig üzemel a webshopunk. Itt nevelgetjük a hangyáinkat, itt tároljuk a raktárkészletet, és itt zajlik a legtöbb hétköznapi háttérfeladat. 

2023. Nemzetközi terjeszkedés

Bár webshopunk már a kezdetektől nemzetközi volt, innentől még nagyobb hangsúlyt fektettünk a külföldi országokra. Videóink ma már négy nyelven érhetőek el, webshopunkon pedig 5 nyelven érhetnek el információkat, több mint 160 hangyafajról.

Bakos Ádám – Vállalkozó, digitális tartalomgyártó, az AntSite alapítója.
1993.-ban született, Közgazdasági Szakközépiskolában érettségizett, majd először pénzügy és számvitel, később gazdálkodás és menedzsment szakon járt főiskolára. Már a középiskola előtt érdekelte a filmezés, segédkezett a helyi televíziónál Kecskeméten, és saját maga is készített videókat, animációkat. Az AntSite YouTube csatornájára 2016 óta gyárt tartalmat.  
2016-ban alapította az AntSite-ot, és hamarosan a filmezés mellé fotózni is megtanult, hogy minél jobban és minél szélesebb körben bemutathassa a különböző hangyafajokat. Mára már többezer fotót készített többszáz hangyafajról, saját könyvének két kiadása is megjelent, az első 2020-ban, a második 2022-ben. Legutóbbi könyvében több mint 700 makró és szupermakró fotó szerepel 94 hazai hangyafajról. Jelenleg a videózás, üzletvezetés mellett a természetben kutatja a különböző hangyafajok élőhelyeit és elterjedését, regisztrálja őket közösségi adatgyűjtő oldalakon, illetve további könyvein dolgozik.  

Sütik

Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön ezt tudomásul veszi.