Hangyafarm

Magyarország egyetlen hangyászata!

Duonest formikárium (fészek rész)

16,000 Ft

A Duonest formikárium fészek része, kezdő vagy kifejlett bolyoknak. A fészek kamrái részenként nyithatók, így a nagy méretű farmba akár egy kisebb kolóniát is beköltöztethetünk, mely egyből eléri majd a nedvesítő szivacsot. A későbbiekben ahogy nő a kolónia egyedszáma, úgy nyithatunk újabb kamrákat a hangyáknak. Ez a farm alkalmas egyszerre két hangyakolónia tartására is, akik egymástól különválasztva tudnak fejlődni.

 • fészek mérete: 19 x 28 cm
 • cserélhető antibakteriális nedvesítő szivacs
 • rögzített védőrács a szivacs körül
 • biztonsági ajtókkal nyitható kamrák
 • egyszerre két faj elkülönült tartására is alkalmas

A fészekhez a kifutó rész külön rendelhető meg ( https://antsite.eu/duonest-formicarium-arena/ )
Az összekötő csöveket a fészek rész mellé küldjük.

Duonest formikárium (fészek rész)

További információk

Tömeg 0.705 kg
Méretek 28 × 19 × 3 cm

Duonest formikárium (fészek rész) termékről 5 értékelés

 1. Szilárd Zsolt Fekete (megerősített tulajdonos)

  A képeken és a videókon kicsit eltér. Én a 6 nedves kamra helyett, csak 2-2 kivágással kaptam. Az egyik lyukban maradt egy kis plexi darab, emiatt szét szedtem az egészet és úlyra összeraktam. Amúgy jó.

 2. Attila (megerősített tulajdonos)

  Összeszerelve érkezett meg hibátlanul 2+2+2 pót kis elemekkel (hátha elhagynék belőle) 😀
  Teljesen olyan mint avideóban annyi plusszal hogy van egy + plexi lap a szivcs fölött ami alatt van egy kisebb plexi lap ami pont beleillik a szivacs lyukába amásodik lap meg picit nagyobb, nagyon ötletes.

 3. Sándor

  Megértkezett nagyon jó és biztonságos csomagolásban de sajnos koszos volt kicsit és poros. Kis ajtókhoz nem kaptam semmit így néha maguktól kinyilnak ha felfordítom a formekáriumot. Semmi pót alkatrész nem kaptam szóval vigyázni kell mindennel.

 4. Horváth László (megerősített tulajdonos)

  Nagyon igényes, nagyon szép termék. Még hangyák nélkül is érdekes 🙂 Látszik rajta a befektetett munka, ami a tervezést illeti.Illesztések tűpontosak, masszív darab.Megéri az árát. Egy korábbi értékelésre reagálva, a csomagolóanyagból származó port egyszerűen ki lehet mosni (a kifutó részben lehet, a fészek rész zártan érkezik, abban nincs por) , a termék minőségét nem rontja.

 5. Tamis István (megerősített tulajdonos)

  Személyesen vásároltam meg a fészek részt. A kolónia még nem tart ott, hogy beköltözzenek. A termék kiváló, és minőségi tervezés. Vegyétek bátran!!!

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Sütik

Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön ezt tudomásul veszi.