Hangyafarm

Magyarország egyetlen hangyászata!

Colonial formikárium

15,500 Ft

Hosszas fejlesztések eredményeképpen készítettük el ezt a különleges formikáriumot. A fészek rész levehető és külön zárható, így teleltetéskor vagy új farmba helyezéskor a hangyabolyt kiköltöztetés nélkül, a fészekkel együtt tudjuk mozgatni. A farm minden oldala ragasztott, a nagyobb szökésvédelem érdekében. Teteje szökésgátló peremmel, illetve sűrű szövésű szellőzőráccsal van ellátva. Kétoldalán 10 mm-es csatlakozási lehetőségekkel. Többféle fészektípussal kapható! A szivacsos (natural) fészek jól tartja a párát, a hangyák maguknak tudják kirágni a járatokat, így ezt főleg a jól rágó, illetve fában élő fajoknak javasoljuk (pl.: Messor, Camponotus, Lasius, stb..). A rétegekből álló plexi fészkek (abstract és original) tartósak és jól szellőznek, ezek az összes többi szárazságtűrő hangyafaj tartására is alkalmasak. Ebben farmban kis és nagyméretű fajok egyaránt tarthatóak.

Méret: 18cm x 19cm x 11cm
Figyelem: kis méretű hangyafajoknál használat után mindig ragasszuk le a nedvesítő nyílásokat a szökés megakadályozása érdekében!

Törlés

Colonial formikárium

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A

Colonial formikárium termékről 2 értékelés

  1. Szabó Marcell

    A legjobb, főleg mert levehető, ez nagyon sokat segít!

  2. Ménesi Péter

    Idén lesznek a hangyáim 3-évesek, ebben a formikáriumban tartom őket. Az elejénél még lehet, hogy nagy lesz a fészek nekik, de pár év után kezdenek belenőni. A kifutó jól berendezhető, elég sok minden belefér. Az Antsite csapata nagyon korrekt, segítőkész, csak ajánlani tudom őket!

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Sütik

Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön ezt tudomásul veszi.